Red balloon Gestió Lúdica

Identificació de l’entitat/empresa/institució/organisme

Nom/Denominació Red balloon Gestió Lúdica
Adreça postal Puig d’en Sitges, 3
Localitat Tarragona
Comarca Tarragona
Telèfon entitat 656544552
Correu electrònic info@redballoon.cat
Pàgina web http://www.redballoon.cat

Missió de l’entitat/empresa/institució/organisme

Red balloon treballa per l’educació d’infants, joves i adults en el temps de lleure, per aconseguir incentivar i fer néixer uns comportaments, uns valors i unes actituds amb la finalitat que les persones creixin en aspectes i situacions de la vida, madurant interior i exteriorment.

Pluralisme i valors democràtics: el casal procura transmetre als infants els valors bàsics d’una societat democràtica, com són el respecte als altres i a un mateix, la llibertat unida a la responsabilitat, solidaritat, motivació per fer les coses ben fetes, participació en la societat i respecte als drets humans. Es pretén que els infants aprenguin a saber escoltar, esperar el torn de paraula i d’espera, i aprenguin a expressar les seves idees de manera clara, ordenada i sense por.
Participació: és potencia la participació dels infants en la preparació de les activitats. Considerem que és important que els infants, com a principals usuaris de les activitats, siguin capaços/es de dur-les a terme a partir de les seves iniciatives i la seva participació en la elaboració.
Coeducació: el casal considera la coeducació com un valor fonamental, ja que suposa acceptar el compromís d’educar per a la igualtat sense discriminacions per raó de sexe i de cultura. Entenem que han de ser tractats sense diferències i respectant la diferència i la peculiaritats entre nens i nenes d’altres països i cultures.
Inclusió: s’ha d’oferir a cada nen/a el màxim de recursos per aconseguir el millor desenvolupament, partint de la seva situació personal, social i cultural.
Obert: s’ofereix la possibilitat de que els nens/es es relacionin amb el medi, per tal que arribin a valorar-lo i respectar-lo mitjançant sortides, el contacte amb la natura…
Red balloon treballa per l’educació d’infants, joves i adults en el temps de lleure, per aconseguir incentivar i fer néixer uns comportaments, uns valors i unes actituds amb la finalitat que les persones creixin en aspectes i situacions de la vida, madurant interior i exteriorment.
Solidaritat: es procura que els nens/es visquin les coses comunes com si fossin seves i es fomenten respostes positives, constructives i solidàries.
Llibertat individual: tot infant, com a persona lliure que és, té el dret de decidir i expressar les seves idees de manera lliure, sempre que aquestes siguin expressades amb respecte.
Crítica: el casal ha de contribuir que els nens/es sàpiguen observar i analitzar la seva pròpia realitat i la de la societat que els envolta i puguin plantejar-se, si s’escau, els canvis necessaris per a millorar-la.
Tolerància: els infants han de reconèixer la diversitat i la pluralitat d’opinions i idees entre les persones. Les maneres diverses de concebre els valors socials, les relacions personals o comunitàries, o les alternatives desitjables, és una de les parts essencials del nostre mètode.
Salut: la salut dels infants i de tots aquells que els envolten ha d’establir-se com a una de les prioritats en totes les activitats que es realitzin. Per a aconseguir-ho s’han de treballar unes normes d’higiene i salut que ajudin a prevenir possibles riscos per a la pròpia salut i la d’aquells que ens envolten. A més de treballar a l’hora d’esmorzar el menjar saludable.

Principals projectes que du a terme

Nom/Denominació Consisteix en
Activitats extraescolars Oferim per les escoles i llars d’infants activitats en horari extraescolar. Es podrà realitar mitjançant l’AMPA o directament amb els pares interessat i l’empresa es farà càrreg de tots els tràmits.

Aquestes, sempre seran adaptades i personalitzades a cada escola (horaris, instal·lacions, cursos, etc.)

Animació per events Animem les teves festes i ens fem càrreg dels nens durant la celebració, perquè puguin passar una bona estona fent activitats i jugant amb els monitors.
Parcs de Nadal En èpoques tant especials com el Nadal, Red balloon organitza parcs de nadal, amb la col·laboració d’altres entitats, i realitza activitats per totes les edats. Aquestes poden incloure zones baby pels més petits, tallers, competicions d’esports pels més grans, inflables, concursos i molts jocs per tothom. També rebem la visita d’uns amics molt especials: el patge de ss.mm els reis d’Orient (que ve a recollir les cartes només d’aquells que s’han portat molt bé), el tió de Nadal (que caga llaminadures per tots aquells que el venen a veure) i fins i tot el pare Noel (que arriba carregat des de molt lluny).

La durada d’aquest sol ser d’entre 2 i 5 dies, encara que ens adaptem a suggerències i canvis.

Monitoratge A Red balloon disposem d’una amplia varietat de professionals pels vostres events.

Monitors de lleure, animadors turístics, animadors socioculturals, DJ’s, educadors infantils…

Tots ells faran que la teva celebració sigui el més divertida possible tant per petits com per grans.

Tu fas la festa, nosaltres posem el professional que necessitis!

Repàs escolar particular Red balloon disposa de professor particulars per aquells pares que desitgin un tracte més especialitzat pels seus fills
Animació turística Oferim a allotjaments turístics l’organització i realització d’un programa d’animació per temporada, fent un estudi previ de l’establiment i de les necessitats requerides: nacionalitats, edats dels clients, tipus de turista, etc.
Colònies Red balloon ofereix l’organització i realització d’estades de durada determinada en diferents èpoques de l’any en cases de colònies. Els nens podran gaudir de l’entorn natural, històric i cultural del lloc. La convivència amb la resta de companys i monitors farà de l’experiència un record inigualable i inoblidable.
Festes de temporada Organitzem festes segons l’època de l’any, tant per escoles com per ajuntaments, associacions, càmpings i hotels, etc. Aquestes festes o events consten d’activitats infantils i/o per adults, sempre amb una decoració i ambientació adeqüada a la temàtica.
Decoració d’espais, events Volem que la teva festa sigui especial i única, per això Red balloon s’encarrega d’ambientar l’espai on vulguis fer la teva celebració segons la temàtica que es triï.
Excursions Les excursions amb Red balloon poden ser:

– Només monitoratge (acompanyem als nens i tenim cura d’ells sense que tots els professors hagin d’assistir-hi).

– Organitzem una excursió diferent, de caire més lúdic amb animadors, gimcanes i d’altres activitats perquè els nens puguin disfrutar d’un dia a la natura.

Festes temàtiques Realitzem festes tant per a particulars com per a entitats públiques, personalitzades i adaptades al que es desitgi.
Casals Red balloon organitza, planifica i gestiona casals, durant les èpoques de període vacacional de les escoles, per joves i infants des de P3 fins a 6è de primària. Amb una temàtica com a eix troncal, que es segueix al llarg de tot el casal, oferim activitats lúdiques, esportives i culturals a tots aquells que desitgen participar-hi.
Tallers Si tens una festa organitzada i creus que li falta diversió o originalitat, Red balloon posa a la teva disposició tallers tant per adults com per nens, que faran que la teva festa estigui completa i sigui única.

No només es poden sol·licitar aquest tallers per festes, també es poden contractar per dies puntuals.

Sector al que pertany l’entitat/empresa/institució/organisme empresa
Territori de la intervenció Provincial
Població amb que treballa Infància, Adolescència, Joventut, Persones adultes, Gent Gran
Àmbit d’intervenció de l’Animació Sociocultural En l’àmbit del lleure, En l’àmbit de la cultura, En desenvolupament comunitari, En l’assistència socioeducativa

Recursos humans de l’entitat. Per realitzar les accions d’animació sociocultural, l’entitat compta amb:

  Quants? (posa el nombre)
Professionals 4
Voluntaris 2
Quins perfils professionals? Quina formació tenen?
Animador Sociocultural Animador Sociocultural
Animador Turístic Animador Turístic
Director de Lleure Director de Lleure
Monitor de Lleure Monitor de Lleure
Monitor de Dansa Monitor de Lleure

Alguns trets característics que vinculen l’entitat/empresa/institució/organisme a l’animació sociocultural.

Realitzem activitats tenint en compte la cultura, per aquest motiu fem sortides i excursions per tal de visitar diferents indrets de Catalunya.

També fem tallers per treballar els costums de la terra.