Descobreix una eina innovadora d’educació al desenvolupament: el joc de rol SmileUrbo.

11/01/2016 at 1:24 pm  •  Posted in Activitats, Animació Sociocultural by

SmileUrbo és un innovador joc de simulació on un petit poble a un país en vies de desenvolupament es troba en un estat crític. Els jugadors, que formen part de la Junta del Poble, hauran de millorar la seva situació afrontant reptes econòmics, socials i ambientals de la vida real i comprovar l’impacte directe de les seves decisions en el conjunt de la comunitat. Ho aconseguiran?

Vine a descobrir-ho el dijous, 4 de febrer, a les 18:00h. Seu social del CEESC. Aragó 141-143, 4a planta. Barcelona. Més info a: http://ceesc.cat/2014-10-29-18-22-22/capsules-educacio-social/capsula-smileurbo

En aquesta càpsula, els participants jugaran en grups de 8 persones i coneixeran de primera mà aquesta eina educativa, que promou els valors de la cooperació i l’educació al desenvolupament.

SmileUrbo és un projecte de l’associació Smilemundo, que dissenya i desenvolupa eines i experiències creatives per als àmbits de l’educació i la sensibilització. El joc ha rebut el premi World Summit Youth Award en la categoria “Educació per a tots”.

A càrrec d’Aleksandra Zemke, sociòloga i fundadora de Smilemundo i Rebeca Febrer, comunicadora social i responsable de comunicació de Smilemundo.

Pots veure més informació a la seva web http://www.smileurbo.com/

Des de la CASC_CAT col·laborem amb el CEESC en a la organització d’aquest activitat.

presentacio_smileurbo_cat-1