[Llibre] Intervenció socioeducativa amb joves

08/08/2017 at 11:22 pm  •  Posted in Animació Sociocultural, Cicles, Joves, Pàgina principal by

El present llibre ha estat elaborat gràcies a la col·laboració de diversos professionals que desenvolupen la seva tasca socioeducativa amb joves i que participen de la CASC_CAT, Coordinadora d’Animació Sociocultural de Catalunya.

Durant el procés hem pogut compartir visions i aprofundir en la realitat dels i les joves.

L’objectiu ha estat disposar d’un material didàctic teòric i pràctic d’utilitat per a l’alumnat i el professorat que es pugui actualitzar i compartir amb facilitat.

El llibre el pots descarregar de forma lliure en PDF i també el pots adquirir en paper contactant amb la CASC_CAT. Com a complement del llibre trobareu un link amb recursos, activitats i enllaços d’interès al dossier electrònic que hem creat per al desenvolupament de la part pràctica.

Volem agrair especialment la col·laboració de l’Ateneu Popular 9 Barris, el Casal de Joves de la Prosperitat, el Centre Cultural de Martorell que ens han acollit a les seves instal·lacions per a les trobades durant l’elaboració del dossier.

El llibre ha estat coordinat per la Agostina Piñeiro, professora del CFGS d’Animació Sociocultural INS Severo Ochoa. I han comptat amb la col·laboració de Susanna Beltrán, professora del CFGS d’Animació Sociocultural INS Vidal i Barraquer, Manolo Cortés del Col.legi d’Educadors i Educadores Socials de Catalunya, Antonio Alcántara, de l’equip pedagògic de l’Ateneu Popular 9Barris, en Víctor Ayora del Casal de Joves de la Prosperitat. Gonzalo Candanedo de la Federació de Casals de Joves de Catalunya, Xavier Ruiz de l’Associació Catalana de Professionals de les Polítiques de Joventut.

Ha estat disseny i maquetat per Neret.cat

El llibre ha estat finançat en la seva totalitat per les aportacions dels membres de la CASC_CAT. Si vols donar suport a aquest tipus projectes fes-t’hi soci/a.

Si vols més informació o està interessats en formar-ne part pots dirigir un correu electrònic coordinadorasociocultural@gmail.com

2017-07-25_0943