La CASC_CAT a les comarques tarragonines

12/01/2013 at 6:12 pm  •  Posted in Activitats, Animació Sociocultural by

Després de donar a conéixer i fer difusió de la Coordinadora per a l’Animació Sociocultural a les comarques Gironines, Barcelonines i Lleidatanes, li toca el torn a les comarques de Tarragona. El dijous 24 de gener a l’Espai Jove Kesse (C/ S. Antoni M. Claret 12-14 de Tarragona) se celebra una jornada per tal de presentar la CASC_CAT a les comarques Tarragonines. La jornada l’han preparat els alumnes del Cicle Formatiu d’Animació Sociocultural de l’Institut Vidal i Barraquer de Tarragona, amb tot un seguit d’activitats molt dinàmiques que podeu veure al Flyer i programa de la jornada que us adjuntem. 
Hem comptat amb la col.laboració de l’Àrea de Joventut de l’Ajuntament de Tarragona que ens ha facilitat els espais, la logística i el personal i amb la Coordinadora per a l’Animació Sociocultural de Catalunya.
Us convidem a socis i simpatitzants de la CASC_CAT a participar en aquesta jornada. Les inscripcions es poden fer a l’aplicatiu que trobareu a www.tarragonajove.org a partir del 15 de gener i fins el dimecres 23 (es donaran certificats d’assistència).
També, com podreu comprovar en el programa, hem organitzat un flashmob que es realitzarà a la Rambla de Tarragona a les 12 del migdia i que serà simultani a diversos punts de Catalunya tals com Manresa, Barcelona, Sabadell, Salt i Lleida organitzats respectivament pels diferents Instituts on es formen Tècnics Superiors en Animació Sociocultural.
Podeu seguir tots aquests esdeveniments al Facebook: jornadad’animació 2013