Postgrau en Gestió i Dinamització de Projectes d’Envelliment Actiu i Saludable

El Postgrau de Gestió i Dinamització de Projectes d’Envelliment Actiu i Saludable (Active & Healthy Ageing Project Management) de la UPF Barcelona School of Management té per objectiu formar especialistes capaços de garantir una bona qualitat de vida a les persones d’edat avançada. El curs està reconegut com a bona pràctica pel Departament de Benestar Social i Família de la Generalitat de Catalunya.

Al llarg del postgrau aprendràs a desenvolupar polítiques, actuacions, serveis i productes d’envelliment actiu que incentivin la integració i participació de les persones grans. Dissenyaràs aquests projectes en àmbits com l’oci, l’educació, el voluntariat o la convivència i contribuiràs, així, a fomentar una bona conservació de la salut física i mental de les persones d’edat avançada.

En acabar el Postgrau de Gestió i Dinamització de Projectes d’Envelliment Actiu i Saludable (Active & Healthy Ageing Project Management) podràs treballar en administracions públiques i serveis socials, en iniciatives culturals, educatives, esportives o turístiques, en projectes de participació i associacionisme ciutadà, en ONG, etc. També podràs fer-ho en diversos tipus d’equipaments com casals de gent gran, centres cívics, residències, centres de dia, etc.

Inici de classes: 01 març 2018 (per confirmar)

Fi de programa: 10 maig 2018 (per confirmar)
Horari: Dimarts i dijous de 16.30 a 21.00 hores (4 hores de classe repartides en sessions de 2 hores amb una pausa entremig de 30 minuts per facilitar el networking).
 
Crèdits ECTS: 10
Modalitat: Presencial
Preu: 1.700,00€
Ubicació: Edifici Balmes

Objectius

  • Aprendre a definir, impulsar i implementar estratègies, polítiques i actuacions d’envelliment actiu i saludable en administracions públiques municipals i/o autonòmiques.
  • Dissenyar, proposar, elaborar i gestionar programes, projectes, activitats, serveis i productes d’envelliment actiu i saludable en consultories i empreses privades.

A qui va dirigit

  • Tècnics de l’àrea de gent gran o altres àrees de l’Administració.
  • Professionals d’ empreses que ofereixen o vulguin oferir serveis o productes per a la gent gran: sociosanitaris, residencials, de lleure, culturals, educatius, esportius, de salut, etc.
  • Professionals o titulats de l’àmbit sociocultural i d’acció comunitària, tant públic com privat (directors, programadors, coordinadors, gestors de programes o de projectes): educadors socials, educadors d’adults, treballadors socials, gestors de projectes de participació i d’associacionisme, d’animació/dinamització sociocultural i de desenvolupament comunitari, de voluntariat, d’integració i d’igualtat, de mediació, gestors culturals, etc.
  • Persones que treballin en altres àmbits i que vulguin impulsar projectes o reorientar la seva carrera per procurar un envelliment actiu a la població.
  • Professionals jubilats i voluntaris de diversos sectors que desitgin col·laborar en projectes d’envelliment actiu en entitats del tercer sector.
  • Llicenciats/graduats en altres camps, com per exemple: pedagogia, psicologia, sociologia, antropologia, humanitats, ciències politiques i de l’administració, salut, salut pública, educació física, management, dret, filosofia, geografia i història, història de l’art, literatura, biblioteconomia, arts (plàstiques, musica, dansa, teatre…), comunicació, audiovisual, arquitectura, disseny, turisme, hostaleria, etc.