Bona representació de la CASC_CAT al VII Congreso Iberoamericano de Animación Sociocultural RIA 2018

29/10/2018 at 10:03 pm  •  Posted in Animació Sociocultural, RIA by

Els passats dies 24, 25 i 26 d’octubre s’ha celebrat el VII Congreso Iberoamericano de animación sociocultural RIA a la universitat UCLM de Cuenca. 700 persones, entre les quals professionals de la ASC, estudiants d’animació de 14 instituts (la majoria dels Països Catalans), estudiants educació social d’algunes universitats i professorat en general s’han aplegat al paraninf de la universitat. Han estat uns dies intensos, plens d’aprenentatges, coneixences, retrobaments, sinèrgies, futurs projectes i molt de treball en equip.

A l’organització del congrés hi han col.laborat diferents membres de la CASC_CAT i també s’ha participat en la conducció de diferents actes. Hem obert el congrés amb l’entrevista a dos, que ha estat protagonitzada per Antonio Alcántara i Marco Marchioni, Anna Belén Fernández s’ha encarregat de presentar la Marina Subirats a la conferència de clausura, i entremig la M. Paz López ha moderat la taula d’experiències des de la iniciativa privada, Pilar Figueras la taula d’experiències des de la societat civil i Xavier Franch ha estat la veu en off dels diferents actes, comunicacions, activitats i tallers. S’han presentat diverses comunicacions de socis i sòcies i d’entitats col.laboradores que s’han aplegat en una publicació que hi podeu accedir on-line i s’ha noliejat un bus amb 85 persones, la majoria alumnat i professorat del CFGS d’Animació Sociocultural i Turística.

La CASC_CAT també s’ha ocupat de dissenyar els instruments d’avaluació mitjançat Kahoot i l’avaluació final amb un qüestionari Google.

Hem quedat contentes i satisfetes de la feina feta, però ens ha sabut greu que alguns instituts no hagin arribat a temps a poder-se inscriure en el congrés (es van exhaurir les inscripcions a finals de setembre) i a tenir plaça en el bus.

_paraninf5 _paraninf4 _Jese i marchioni
DqWbqMxW4AA2ywU DqbPeNQWsAAw-Xx DqbxEz8WwAA0FDj