II Jornada Educació i Societat: Connexions amb l’art

28/10/2018 at 9:24 pm  •  Posted in Activitats, Art, Educació by

Lleida, 8-9 i 11 de novembre. La Jornada Educació i Societat, entra en la seva segona edició, després de prendre el relleu al Simposi Infància i Societat, per tal d’ampliar el ventall de temes a abordar incloent aquells aspectes en què intervé la educació no formal al llarg de la vida.

En aquesta segona edició la jornada gira al voltant de l’art com eina d’intervenció socioeducativa, tot reunint a professionals, experts i estudiants, per tal de que puguin analitzar de forma oberta les potencialitats de les diferents expressions artístiques, així com compartir experiències i perspectives de l’actual situació en el camp de l’Educació social.

El fil conductor d’aquesta edició ve simbolitzat pel peix, animal que en la mitologia grecoromana simbolitza el canvi i la evolució, dues característiques intrínseques del treball i l’educació social. Els elements geomètrics representen els nexes entre idees i activitats que utilitzen l’art per a la transformació social.

També es donarà veu a aquells Treballs de fi de Grau d’Educació social de la Facultat d’Educació, Psicologia i Treball Social de la Universitat de Lleida, que hagin mostrat una vessant més innovadora i creativa.

Dijous 8 de novembre de 2018

La Jornada comença amb un passeig per espais on l’art ha esdevingut una eina d’actuació dels educadors i educadores socials.

Farem la visita a les hores indicades en el programa, i ens esperarà un tècnic/a que farà una breu presentació i respondrà les preguntes que tinguem.

Per qüestions d’organització, tot i que les visites són lliures, cal fer la inscripció.
Divendres 9 de novembre 2018

Durant el matí es realitzaran quatre tallers simultanis i la presentació de 8 experiències. Caldrà seleccionar i triar la inscripció a un taller o a dues experiències. Per motius d’aforament i de metodologia dels talleristes, no es podrà assistir sense la inscripció prèvia.

Programa – InscripcionsMés informació

cartell-educacic3b3-i-societat_udl_2018