Per conèixer la geografia de l’animació sociocultural a Catalunya

14/05/2016 at 8:04 pm  •  Posted in Activitats, Animació Sociocultural by

La podràs conèixer de la mà de la Coordinadora per l’Animació Sociocultural de Catalunya el següents dies:

  • Dimecres 1 de juny, a les 18h a la seu del CEESC a Lleida. Rambla Ferran, 32, Lleida.
  • Dimecres 8 de juny, a les 18:30h a la seu del CEESC a Tarragona. Pau Claris, 2, Tarragona.
  • Dimecres 15 de juny, a les 18:30h a la seu del CEESC a Girona. Ibèria, 4, Girona.

La Coordinadora per a l’Animació Sociocultural de Catalunya (CASC_CAT) esta formada per animadors i animadores socioculturals, associacions, universitats, cicles formatius i en definitiva, a les i els amants de l’Animació Sociocultural (ASC) de tota Catalunya.

Un dels projectes que està duent la CASC_CAT és el Mapa de l’Animació Sociocultural. En aquest es pretén localitzar en el territori qui i de quina manera s’està treballant en el camp de l’animació sociocultural, amb la finalitat de tenir una eina de comunicació per tal de facilitar el treball en xarxa.

Qualsevol empresa, entitat, institució, servei que utilitza la metodologia de l’Animació Sociocultural, es pot inscriure al mapa a fi de compartir tasca, projectes… D’aquesta manera dona a conèixer el seu projecte i es pot relacionar amb altres que treballem en el mateix camp per tal de promoure relacions laborals, treballar en xarxa i establir sinèrgies.

Pilar Figueras, Presidenta de la CASC_CAT i Anna Planas professora d’Educació Social de la Universitat de Girona (U.d.G) ens presentarà l’organització i aquesta eina mostrant-nos els recursos de l’Animació Sociocultural que tenim i on els trobem.

Aquestes presentacions es realitzen gràcies a la col·laboració amb el Col·legi d’Educadores i Educadors Socials de Catalunya