Quaderns d’Animació n.32

31/07/2020 at 11:35 pm  •  Posted in Animació Sociocultural, Articles by

Ja està disponible la revista digital Quaderns d’Animació número 32. Articles, assaigs, convocatòries, llibres, experiències. 

Al costat dels temes més tradicionals relacionats amb l’Educació no formal i l’Animació Sociocultural, presenta temes com l’Aprenentatge Servei, els moviments per la Terra, el joc i Instagram, els patis escolars contextualitzats a la ciutat, el racisme, les emocions i la igualtat de gènere o la construcció d’el procés de pau a Colòmbia.

Una de les novetats d’aquesta nombre és la transformació de la secció Temps de Blocs que es reconverteix en una secció dedicada als Moviments Socials i l’acció sociocultural coordinada pels activistes Candela Guerrero, Xavier Artal i Antonio Alcántara.

El nombre, en la seva secció multimèdia, presenta entrevistes a José Antonio Caride, Thimbo Samb o Alba Edith. Al costat d’elles un dels vídeos recull una classe homenatge a Graciela Scheines impartida a l’Institut Superior de Temps Lliure i Recreació de la Ciutat de Buenos Aires.

Podreu trobar també a la revista l’accés als projectes en què treballa o col·labora la revista. A el ja clàssic AD (Xarxa de Revistes) s’han afegit el Projecte Trtulias de Recreació i la coordinació de el Grup de Treball de Pedagogia Social al Congrés Americanistes que té previst celebrar-se a Iguazú (Brasil) al juliol de 2021.

Quaderns d’Animació número 32

NÚMERO 32. JULIO DE 2020; ISSN 1698-4404; Edita: Mario Viché

quaderns_animacio_educacio_social