Vols treballar en una residència?

12/11/2020 at 9:34 pm  •  Posted in Gent gran by

El Departament de Treball, Afers Socials i Famílies fa una crida a professionals que vulguin treballar en residències de gent gran i en residències per a persones amb discapacitat i/o malaltia mental.

La situació d’emergència sanitària derivada de la pandèmia de la Covid-19 fa necessari activar circuïts que garanteixin el personal suficient per a cobrir les necessitats i l’atenció dels usuaris i les usuàries d’aquests centres. És per això que el Servei Públic d’Ocupació de Catalunya (SOC) ha activat borses de treball específiques per cobrir les vacants dels centres assistencials, tant públics o privats, d’arreu de Catalunya.

Aquestes borses de treball es mantindran actives mentre duri la situació d’emergència de la Covid-19.

Apunta-t’hi aquí:

Recorda que la Generalitat de Catalunya posa a l’abast dels professionals de residències recursos formatius en línia:

  • Canal Salut trobareu actualitzades les sessions formatives virtuals (webinars) per a centres residencials fetes fins ara.
  • Al web del Consorci per a la Formació Contínua de Catalunya podeu consultar material per a l’autoformació de la Unió Consorci Formació i el Consorci de Salut i Social de Catalunya. Inclou vídeos, tutorials i material de suport en relació amb la higiene, neteja, alimentació, mobilització i comunicació de i amb les persones grans.