S’amplia el termini per respondre el Cens de Professionals de Joventut!

10/07/2018 at 9:21 pm  •  Posted in Joves by

Per aquest 2018 l’AcPpJ s’ha proposat elaborar un nou Cens de professionals amb el suport i la col·laboració de la Direcció General de Joventut. Té l’objectiu de saber què caracteritza, a dia d’avui, a aquestes treballadores i treballadors en l’àmbit de la joventut a Catalunya, després del primer informe fet també per l’associació ara fa 10 anys. Des del 2008, la realitat juvenil, econòmica i la del país, han canviat. Qui i com són ara les i els professionals de l’àmbit de la joventut?

S’amplia el termini per respondre el Cens de Professionals de Joventut! Es vol obtenir una mostra molt representativa de la realitat actual dels i les professionals, així que s’ha decidit donar-nos uns dies més per respondre l’enquesta. Ara és el moment, no esperis més!

Clica aquí per respondre l’enquesta del Cens de Professionals en l’àmbit de la Joventut

L’enquesta que es presenta, part essencial per l’elaboració del Cens, està dirigida a les persones que treballen amb joves, és a dir, que són professionals de joventut, sigui quina sigui la naturalesa de l’organització en la que treballin, sigui quina sigui la formació que tinguin i siguin quines siguin les seves condicions contractuals. Podem trobar figures de dinamitzadores, informadores juvenils, tècniques de joventut municipals o professionals que treballen en mobilitat internacional; també com a assessores, orientadores, educadores… en queden excloses totes aquelles persones que fan una feina de voluntariat o que participen en organitzacions juvenils, o aquelles que tenen un càrrec polític.

Si treballes amb joves, si ets professional de joventut, respon l’enquesta i participaràs en fer possible aquest Cens. Fes-ho córrer! #CensJoventut

enquesta-cens-949x788-768x638