Simposium i trobada posposades fins al març del 2021

COMUNICAT. Des de l’organització del Ir Simposi d’ASC i la 2a Trobada d’estudiants d’Animació Sociocultural portem dies volent enviar el nostre escalf, suport i agraïment per ser-hi i per seguir donant suport a l’ASC. Esperem que quan ens llegiu tots i totes vosaltres i els vostres éssers estimats us trobeu bé. Cada dia ens queda una mica menys per a poder gaudir d’una abraçada i del que més ens agrada: l’ASC i el que genera al seu voltant.

La societat s’ha quedat sense paraules davant la realitat que estem vivint. A través dels seus aplaudiments comunica el seu sentir per agrair cada gest d’aquells i aquelles professionals de tants sectors que fan possible que tirem endavant. Cada acte de generositat de la ciutadania ens indica que junts i juntes podem arribar molt lluny. I com no, ens sumem a cada comiat des de la distància i a cada record de les persones que ja no hi són.

Des d’ANRIE i la CASC_CAT seguim treballant per mantenir viu el que ens uneix avui encara amb més motius: dignificar l’ASC. Seguim treballant per dur a terme el 1r Simposi d’ASC i la 2a Trobada d’estudiants d’Animació Sociocultural “Deconstruyendo desde la Diversidad”. I seguint les directrius que marquen les autoritats corresponents hem pres la decisió de posposar l’esdeveniment fins el mes de març de 2021.

No us preocupeu per les inscripcions, donarem detalls concrets més endavant i totes aquelles realitzades seran vàlides sense haver de fer cap tràmit.

La creativitat i el valor de les petites coses que se’ns presenten ens donen l’oportunitat de reinventar-nos i aprendre a deconstruir-nos per a seguir fent el que sabem fer, animació sociocultural, transformar la societat, generar canvi tenint en compte totes les realitats, totes les diversitats. Us volem veure aviat, així que cuideu-vos i així ens cuidarem tots i totes.

Us hi esperem pel març de 2021