Tres beques del 100% de la quota per participar en #Ciberanimació2016

30/01/2016 at 8:00 pm  •  Posted in Activitats, Animació Sociocultural by

La CASC_CAT disposa de 3 beques del 100% de la quota per a participar a #Ciberanimació2016. La jornada és a València i la distància és una dificultat. És per això la beca que cobreix la quota de 30€ i dóna accés la materials generats durant la jornada en format PDF. Esperem puguin ser aprofitades. A data d’avui la realització de la jornada està assegurada.

La data límit per demanr-la és el dilluns 22 de febrer a les 14h escrivint al mail alcantara.antoni (@) gmail.com

………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………

#Ciberanimació2016: La xarxa, els moviments socials i l’apoderament ciutadà

 

VALÈNCIA 5 DE MARÇ DE 2016

Organitzat per la revista “Quaderns d’Animació i Educació Social, Auca Projectes Educatius i el Node valencià de la RIA (Xarxa Iberoamericana d’Animació Sociocultural) tindrà lloc a València el proper 6 de març de 2016 el III Trobada Internacional # Ciberanimación2016. Serà a la seu dels Educadors i Educadors Socials de la Comunitat Valenciana.

La trobada té com a objecte ser un fòrum de debat entre els diferents actors del canvi social i el desenvolupament sociocultural. En aquest sentit agents mediadors, líders de moviments socials, educadors, agents de desenvolupament comunitari, sociòlegs, politòlegs o animadores i animadors socioculturals tenen un cita per intercanviar experiències i analitzar dinàmiques i estratègies d’innovació i canvi social des de la perspectiva de l’acció sociocultural en la Societat Digital.

Sobre el tema general de: La Xarxa, els moviments socials i empoderament ciutadà, la trobada s’estructurarà a partir de tres cercles de debat col·laboratiu:

–         APODERAMENT CIUTADÀ

–         XARXES SOCIALS I DEMOCRÀCIA PARTICIPATIVA

–         CIUTADANIA DIGITAL

PARTICIPACIÓ I INSCRIPCIÓ
La participació comporta una matrícula de 30 euros que inclou la participació en els debats i el llibre amb les comunicacions presentades.
Les inscripcions es realitzaran a través del formulari digital de inscripció. La inscripció no serà efectiva fins a la realització del pagament de matrícula o l’acceptació de la comunicació presentada.

FORMULARIO DE INSCRIPCIÓN
PROGRAMA
10.00 Presentació dels assistents i animació prèvia a càrrec de “Tallers de Doblatge”
10:30 Debat contextualizadorce: La Xarxa, els moviments socials i les dinàmiques d’horitzontalitat i lideratge

  • José Candón Mena. Professor de la Facultat de Comunicació de la Universitat de Sevilla. Autor del llibre “Pren el carrer, pren les xarxes: el Moviment 15M a Intrenet”
  • Angel San Martín Alonso; Catedràtic de Didàctica de la Universitat de València.
  • Mario Viché González. Professor de la Facultat d’Educació de la Universitat de València. Autor del llibre “@ Ciberanimación”

11.00 Cercles de treball col·laboratiu: presentació d’experiències, debat i anàlisi crítica de les mateixes al voltant dels tres eixos temàtics.

  • Apoderament ciutadà
  • Xarxes Socials
  • Ciutadania Digital

13.00. Temps de Blocs. Taula d’intercanvi de experiències coordinada per Antonio Alcántara; Educador Social. Autor del bloc Educació Transformadora
16. 00 Debat general, anàlisi de les diferents aportacions i conclusions de síntesi.

COMUNICACIONS
Els participants que desitgin presentar comunicacions, en qualsevol idioma, podran fer-los fins al 15 de gener del 2016.
Les comunicacions tindran una extensió màxima de 10 pàgines (font arial 12, interlineat 1,5)
Les comunicacions admeses donaran dret a la gratuïtat del pagament de la matrícula.
La revista estendrà el corresponent certificat de comunicació.
Les comunicacions acceptades seran publicades per la revista amb el corresponent ISBN

http://quadernsanimacio.net/index_11.htm

https://www.facebook.com/ciberanimacion2015

ciberanimacio (1)