VII Congreso Iberoamericano de Animación Sociocultural i I Encuentro de Estudiantes

30/01/2018 at 9:37 pm  •  Posted in Animació Sociocultural, Congrés, RIA by

Els dies 27 i 28 de gener la CASC_CAT va participar al Seminario de la RIA a Sevilla per tal de col.laborar en l’organització del VII Congreso Iberoamericano de Animación Sociocultural que se celebrarà els 24, 25 i 26 d’octubre d’enguany a Cuenca. Un congrés que vol ser molt participatiu, fugir de l’excés d’academicisme i donar veu a les experiències i bones pràctiques d’animació sociocultural que es duen a terme des dels diferents llocs de treball o des de l’activisme.

Coincidint amb aquest congrés s’ha organitzat el I Encuentro de Estudiantes de Animación sociocultural, amb la intenció de proporcionar un espai d’aprenentatge,  participació i comunicació a totes aquelles persones que s’estan formant en el món de l’animació sociocultural.

Us animem a participar-hi, i aprofiteu els avantatges pensats per a que l’economia no sigui un obstacle per a la participació dels i de les joves. Falta acabar-ho de lligar, però hi haurà lloc d’acampada gratuït i allotjaments a preus moooolt assequibles.
seminario sevilla