Arriben els PartiCamps: 7 raons per formar-ne part

Des de la Direcció General de Joventut us volem convidar a compartir la vostra experiència sobre la participació de les persones joves en el marc dels PartiCamps que estem organitzant aquesta tardor i aquest hivern, conjuntament amb altres col·lectius i professionals del territori.

Algunes raons per saber que les trobades PartiCamp estan fetes per a tu:

1- Seràs protagonista del teu aprenentatge
El PartiCamp és una oportunitat per reflexionar, però també per proposar, exposar, escoltar, compartir i parlar sobre els temes que despertin l’interès de les persones participants. A l’inici de la trobada, els i les participants faran les propostes de temes que configuraran el mapa de les sessió, així es crearan diferents espais de treball amb els temes que sorgeixin. Les preguntes o temes han d’estar vinculats a la participació i la gent jove, poden sorgir de la Viqui Guia Jove (veure vídeo), però també es poden plantejar temes nous.

2- Seran properes
Segueix el calendari de trobades per saber quin PartiCamp és el que tens més a la vora. Les dues primeres cites tindran lloc a Seròs (Lleida), el 7 d’octubre; i Barcelona (l’Ateneu L’Harmonia) el proper 11 de novembre.

3- No hi ha ponències, es valora la teva experiència
En un espai entre iguals, els participants s’organitzen per fomentar l’aprenentatge social i compartir interessos comuns, construint la sessió a partir d’experiències, inquietuds, dubtes i passions sobre la participació juvenil.

4- Ets lliure d’investigar
Et convidem a que si l’espai de treball on estàs no respon a les teves expectatives, puguis investigar d’altres en qualsevol moment.

5- És casa de tothom
Professionals de joventut, dinamitzadors, educadors socials, col·lectius i entitats, professorat i totes aquelles persones que treballen per fomentar la participació de la gent jove. Tothom hi serà benvingut i benvinguda!!

6- No estaràs sol/a
Perquè els espais on ens trobarem són acollidors i faciliten el contacte amb altres professionals, els moments d’esbarjo, l’intercanvi de contactes… en definitiva, coneixeràs gent amb qui compartir els teus interessos, motivacions…

7- Mica en mica s’omple la pica
I a més a més, els PartiCamps serviran per fer créixer la ViquiGuiaJove, per mantenir viva aquesta eina que la fem entre totes i tots i omplir-la de nous continguts amb les aportacions de les persones participants.

De ben segur que t’hem convençut, ens veíem a Seròs.

 

Calendari i inscripcions dels PartiCamps