II Escola d’Estiu d’Animació Sociocultural “Paulo Freire”

19/05/2014 at 7:55 am  •  Posted in Activitats, Animació Sociocultural, Cultura, Joves by

Es convoca la II Escola d’Estiu d’Animació Sociocultural “Paulo Freire”. Es fan quatre escoles a tot el territori de l’Estat Espanyol, i una d’elles a Tarragona. Està organitzada per la RIA  i la CASC_CAT hi col·labora la Facultat de Ciències de l’Educació de la Universitat Rovira i Virgili i l’Àrea de Joventut de l’Ajuntament de Tarragona. Us adjuntem el programa de Tarragona i el de totes les escoles (per si també us hi voleu apuntar).

JOVES I CULTURA PER A LA TRANSFORMACIÓ SOCIAL” és el nom de l’Escola a Tarragona. Està dirigida a professionals de l’animació sociocultural, siguin TASOC, Educadors/es Socials, Animadors/es Socioculturals i Turístics, Directors/es de Lleure, Monitors/es, altres professionals relacionats (mestres, pedagogs, sociòlegs…) i també al voluntariat.

Inscripcions

Les inscripcions les heu de fer a AQUÍ assegureu-vos que us inscriviu a l’escola que voleu (Tarragona, València1, València 2 o Madrid). El preu de la de Tarragona és de 40€ per a associats a la CASC_CAT, membres de la RIA i estudiants. 50€ per a les altres persones.

Allotjament

Per poder-vos allotjar teniu diferents possibilitats:

(La setmana següent comença temporada alta i aquesta setmana hi ha moltes reserves donat que es fa el concurs internacional de castells de foc, no ho deixeu per a l’últim moment…).

El termini màxim de les inscripcions serà el 15 de juny. Si no s’inscriu un mínim de 40 persones s’haurà d’anul·lar i es retornarà íntegrament l’import de les inscripcions, per tant, si us plau, no us demoreu en inscriure-us.

Els esmorzars són gratuïts i els dinars tenen un cost de 4€ cadascun per tal de subvencionar les associacions que els preparen.Veureu que hem intentat que tot sigui molt econòmic amb la intenció que els diners no siguin un impediment per a formar-nos, compartir idees i experiències i passar-ho bé.  Esperem que la proposta us sigui atraient i no espereu la setmana que ve a inscriure-us. Us hi esperem!!!

La informació de tots els cursos de l’Escola d’Estiu a tot l’estat espanyol el pots veure aquí: http://escolaanimaciosociocultural.wordpress.com/programa/